Stap 1: Kies de auto die u graag zou willen rijden.

Wellicht hebben wij de geschikte auto reeds in ons aanbod? Deze auto staan reeds in bestelling of zijn uit voorraad leverbaar via onze partners. Is dit niet het geval? Kiest u dan voor de optie “offerte aanvragen” en vult u de gevraagde velden in. Ook als u hulp nodig heeft bij het kiezen kunt u dit aangeven. Vermeld u dan graag duidelijk uw wensen en budget, zodat wij alvast gericht de mogelijkheden kunnen bekijken.

Stap 2: Maak uw wensen kenbaar en vraag een offerte aan

In alle gevallen nemen wij naar aanleiding van een ingevuld contactformulier zo spoedig mogelijk contact met u op om uw precieze wensen te inventariseren. Dit proberen wij telefonisch, per mail en mocht het nodig zijn via WhatsApp. Wij willen altijd zorgen dat we u in een keer een juiste offerte kunnen toesturen.

Stap 3: U ontvangt de offerte

Zijn uw wensen duidelijk dan sturen wij u een vrijblijvende offerte toe. U heeft vervolgens rustig de tijd om na te denken en een keuze te maken. Bent u het eens met de offerte, dan regelen wij alles. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag!

Stap 4: Haalbaarheidstoetsing

Na akkoord op onze offerte wordt de aanvraag financieel getoetst door onze partners. Zij kijken of de aanvraag financieel haalbaar is en of er bij de BKR geen bezwaren zijn om u in uw nieuwe private lease auto te laten rijden. Is de aanvraag akkoord? U ontvangt in dat geval het contract en de bijbehorende voorwaarden.

Stap 5: Contract tekenen

U ondertekent de contracten met de handtekening conform de ingeleverde identiteitsbewijzen. Na ondertekening is de deal rond.

Stap 6: De aflevering van uw nieuwe auto

In het geval van een voorraadauto kunt u nu binnen 2 weken rijden, afhankelijk van uw agenda en die van onze partners. Is de auto nieuw voor u besteld, dan houden wij u op de hoogte en verneemt u wanneer de bestelde auto binnen is. Hierna plant u een afspraak in voor aflevering.