Werkgevers

Als (semi-)overheidsinstantie kan het interessant zijn om uw werknemers een private leaseauto aan te bieden. Dit verhoogt de betrokkenheid bij de organisatie en is financieel heel aantrekkelijk zowel voor de werkgever als de werknemer.

Wij begrijpen dat u hiervoor graag wilt samenwerken met een gespecialiseerd bedrijf die dit voor u kan faciliteren. Ambtenarenleaseauto doet dit graag voor u en kan daarnaast dezelfde financiƫle voordelen bieden die wij particulieren ook bieden.

Wij kunnen u helpen als u een organisatie ben in de publieke sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gemeentes, provincies, scholen, zorginstellingen, Rijkswaterstaat, politie, etc..

De voordelen voor u als werkgever

  • U wordt hierdoor een aantrekkelijkere werkgever, waardoor het makkelijker voor u wordt nieuw personeel te vinden en huidig personeel te behouden.
  • Een private leaseauto aan uw personeel aanbieden is goedkoper dan een auto van de zaak.
  • U kunt het logo/slogan van uw organisatie op de auto laten bedrukken.

De voordelen voor uw werknemers

  • Zij kunnen op een financieel aantrekkelijke manier in een private leaseauto rijden.
  • Ze weten precies waar ze aan toe zijn.

Als u interesse heeft om met ons samen te werken om dit voor uw werknemers te kunnen faciliteren, vul dan vrijblijvend onderstaande formulier in. Wij zullen dan contact met u opnemen om de wensen te bespreken.

1 Step 1
Waar kunnen wij u mee helpen?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right