Over ons

Ambtenarenleaseauto is een onafhankelijke organisatie die gevestigd is in Emmeloord. Ambtenarenleaseauto is opgericht door de oprichters van Ambtenarenlening. Ambtenarenleaseauto is een onderdeel van Ambtenarenlease B.V.

Wij helpen ambtenaren door het aanbieden van aantrekkelijke private leaseauto’s tegen de laagste lease prijs van Nederland.

Waarom u als ambtenaar bij ons het voordeligst uit bent

  • Ambtenaren rijden minder schade. Daardoor is de verzekeringspremie veel lager dan gemiddeld. De leasemaatschappijen waar wij mee samenwerken houden met hun prijzen rekening met de lagere schade en geven dat voordeel door aan u.
  • Bij ambtenaren is de restwaarde van de auto aan het einde van het contract is veel hoger. Ambtenaren zijn gemiddeld genomen zuiniger op hun auto. Hierdoor is de restwaarde van de auto hoger, waardoor leasemaatschappijen minder afschrijving hoeven te berekenen bij Ambtenarenleaseauto.
  • Ambtenaren hebben een veel betere betalingsmoraliteit. Hierdoor zijn de betalingsachterstanden veel kleiner en dan gemiddeld in Nederland. Hierdoor hoeft er veel minder risicopremie te worden berekend door de leasemaatschappijen.

Door deze drie redenen zijn wij in staat om samen met grote Hierdoor is Ambtenarenleaseauto in staat om aan u als ambtenaar een veel betere aanbieding te kunnen doen!

Offerte aanvragen