Over ons

Ambtenarenleaseauto is een onafhankelijke intermediair, gevestigd in Emmeloord. Ambtenarenleaseauto komt voort uit Ambtenarenlening en is onderdeel van Ambtenarenlease B.V.

Wij helpen ambtenaren door het aanbieden van aantrekkelijke private leaseauto’s tegen de laagste leaseprijs van Nederland en werken daarin samen met onze partner (leasemaatschappijen & dealers) die voor ons de aflevering verzorgen.

Waarom u als ambtenaar bij ons het voordeligst uit bent

  • Ambtenaren rijden minder schade. Daardoor is de verzekeringspremie veel lager dan gemiddeld. De leasemaatschappijen waar wij mee samenwerken houden rekening met de lagere schade en geven dat voordeel door aan u.
  • Bij ambtenaren is de restwaarde van de auto aan het einde van het contract hoger. Ambtenaren zijn gemiddeld genomen zuiniger op hun auto. Hierdoor is de restwaarde van de auto hoger, waardoor leasemaatschappijen minder afschrijving hoeven te berekenen bij Ambtenarenleaseauto.
  • Ambtenaren hebben een veel betere betalingsmoraal. Hierdoor zijn betalingsachterstanden veel kleiner dan gemiddeld in Nederland. Leasemaatschappijen kunnen daardoor veel minder risicopremie berekenen.

Om deze redenen kan Ambtenarenleaseauto u als ambtenaar in de meeste gevallen een betere aanbieding doen!