Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease is in handen van de Stichting Keurmerk Private Lease. Deze onafhankelijke stichting stelt zich als doel de consument te beschermen. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met verschillende consumentenorganisaties, waaronder de Consumentenbond.

Om het keurmerk te mogen gebruiken, moeten leasemaatschappijen aan strenge eisen voldoen. Zo weet u als consument zeker dat u een betrouwbaar en verantwoord private leasecontract afsluit.

Ook Ambtenarenleaseauto is aangesloten bij Keurmerk Private Lease. Daarom kunt u bij Ambtenarenleaseauto veilig en zorgeloos een auto leasen en zijn uw rechten en plichten beschermd.

5 zekerheden

Het Keurmerk Private Lease biedt u 5 zekerheden:

Eerlijke voorwaarden
De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en in samenwerking met de Consumentenbond tot stand gekomen. Alle bij het keurmerk aangesloten leasemaatschappijen hanteren dezelfde voorwaarden met eerlijke spelregels.

Compleet product
Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting. Zo weet u precies wat er in de leaseprijs zit.

Bescherming tegen te hoge financiƫle lasten
Voordat u een leasecontract kunt afsluiten, bekijkt Ambtenarenleaseauto samen met u hoeveel u wilt en kunt betalen. We beoordelen of leasen in uw geval verantwoord is en tot welk bedrag. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen en komt u niet in de financiƫle problemen.

14 dagen bedenktijd
Voordat uw leasecontract definitief is, heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunt u uw keuze nogmaals overwegen en het leasecontract kosteloos opzeggen. Zo kunt u zorgeloos van uw leaseauto genieten en een goede keuze maken.

Zekerheid bij klachten
Bent u niet tevreden of heeft u een klacht over Ambtenarenleaseauto, dan kijken we graag samen met u naar de beste oplossing. Komt u er met ons niet uit of bent u niet tevreden met de oplossing, dan kunt u altijd een beroep doen op de Geschillencommissie Private Lease. Deze onafhankelijke geschillencommissie onderzoekt uw klacht en doet een bindende uitspraak.

Meer uitleg over het keurmerk vindt u in het onderstaande filmpje.